Om mig

Hej! Jag heter Paola Hallin och är diplomerad medicinskfotterapeut. Jag har ett nyrenoverat behandlingsrum på salong Care of Gåshaga, längst ut på vackra Lidingö. Salongen ligger vid vattnet på piren med en vidunderlig fantastisk utsikt genom våra stora fönsterbeklädda väggar.

Har du inte möjlighet att ta dig till oss på södra Lidingö så gör jag även hembesök, vilket är väldigt uppskattat av framförallt mina äldre kunder. Vid hembesök har jag med mig alla verktyg och produkter som behövs. Det du behöver är en skön stol att sitta i och vatten i kran. Ett hembesök tar ca 60 min.

För att säkra en god hygien så jobbar vi alltid med renlighet, handskar, rena produkter, handsprit mm. Vi följer givetvis myndigheters rekommendationer vad gäller Covid-19. Känner du av minsta förkylningssymptom ber vi dig avboka tiden. De vanliga 24 timmars-avbokningsregler gäller inte from 22 mars 2020. Detsamma gäller självklart även för oss, känner vi av förkylningssymptom avbokar vi vår tid och ser till att boka en ny.

För att ta dig till oss så kan du antingen åka Lidingöbanan till ändstation Gåshaga Brygga. Salongen ligger i huset till vänster om stationen och endast 50 m från station.
Kommer du till oss med bil finns ett 20-tal p-platser utanför.
Du kan även ta vaxholmsbåtarna till oss, som lägger till utanför huset ett antal gånger per dag. Sträckan trafikeras året runt. Läs mer på SL.se.

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter och har behandlingskadeförsäkring.

"Dina fötter är lika viktiga som den övriga kroppen"

Paola Hallin

Diplomerad medicinskfotterapeut

Reportage Mitt i  Lidingö:
Läs hela reportaget här

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter och har behandlingsskadeförsäkring 

BESÖK MIG

c/o CARE of Gåshaga
    Värdshusvägen 14-16   
181 66 Lidingö
Telefon: 076-8440202
Email: info@paolasfotvard.se

Copyright of Paolasfotvård